Leverans och Allmänna villkor

Om ni önskar att vi skickar er order till en annan adress så bocka av i rutan “Samma som fakturaadress” och fyll sedan i mottagarens adress. Om ni önskar att vi skickar en hälsning till mottagaren så skriv den i fältet “kommentarer till ordern” så skickas denna tillsammans med er beställning.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister.

Samtliga priser i butiken är inklusive moms. Frakt tillkommer vid order under 999kr. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Fraktkostnad

Fraktavgift 79kr debiteras vid order under 999kr.

Order över 999kr alltid fraktfritt!

Betalningsalternativ

Vi erbjuder betalning med kort.

Leverans

Varorna skickas med DHL och PostNord, normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. 

Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet, välja en annan vara eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Returer, byten och öppet köp

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Läs punkter nedan om när ångerrätten inte gäller. Enligt den lagen gäller också att varan skall kunna återlämnas i oförändrat skick. Du står själv  för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Vi ersätter dig för varan men ej för förfrakten.

OBSERVERA

Ångerrätten gäller endast när du handlar som privatperson, ej företag!

Ångerrätten gäller inte varor med nedsatt pris/rea!

Kontakta alltid oss på mail info@brilliantcashmere.com   innan du skickar tillbaka dina varor,

för mer information om hur du ska göra och för att undvika missförstånd.

Returpaket som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej!

Reklamation

Transportskada ska anmälas till Posten/DHL så snart skadan upptäcks. Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta oss via mail info@brilliantcashmere.com  och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer.

Villkor vid köp

För att handla på www.brilliantcashmere.com måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande.

Sekretess

Brilliantcashmere.com tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till brilliantcashmere.com

Brilliantcashmere.com tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.