Brilliant Cashmere - sköna och feminina kashmirplagg

Historia

Läs om oss

Skapar glädje

Med en bakgrund som textilekonom, 30 år i textilbranschen, några klädagenturer (se www.ronnow.se) och efter en flytt från Malmö till Bjärehalvön startade jag och min man 2016 varumärket Brilliant Cashmere.

Vi är dedikerade, noggranna och stolta över vårt lilla företag och Bjärehalvöns harmoni, skönhet och lugn manar till skaparglädje. Målsättningen är att överträffa våra kunders förväntningar och skapa ett beroende efter första mötet med våra kashmirplagg. Idag har varumärket över 60 återförsäljare i Sverige och vi hänvisar ofta medvetna slutkonsumenter till dessa.

Färger, design och produktion

Vår ambition har från starten varit att skapa oemotståndliga plagg som förstärker känslor och speglar en feminin mjuk sida. Färgpaletten är generös och butikerna kan beställa plaggen i över 50 olika färger. I vår webbshop har vi valt att arbeta med få delikata och sobra färger.

I strävan efter en hållbar framtid ställer vi höga krav gällande kvalitet och hantverk. Vår kunnige leverantör med stor erfarenhet av detaljarbeten och med de finaste kashmirgarnerna har bidragit med mycket kunskap. Vi är stolta och glada att skapa möjligheter för kunniga människor i ett av världens fattigaste länder, Nepal!

Avslutningsvis…

Vi hoppas du kommer att njuta av dessa tidlösa och älskade ”Brilliant Cashmere” plagg under en lång, lång tid!

Brilliant Cashmere - Grovstickad puderrosa 100% kashmir bästa jobbtröjan
Brilliant Cashmere - kashmirtröja med hoody