Äntligen lanserar vi vår nya hemsida! - Brilliant Cashmere

Brilliant Cashmere har en väldigt enkel filosofi ”Vårt mål är att alltid överträffa våra kunders förväntningar”. 100% cashmere tröjor, ponchos, koftor och mycket mer i tidlös design av högsta kvalitet.
Vi är ett företag med grund i Båstad där vi finner mycket inspiration från naturen, impulser finnar vi även på mässor och resor runt i värden. Våra bestsellers består av basfärger som beige, brun och grå även om vår färgkarta består av över 100 olika färger. Vi tror på att vara noggranna i arbetet för att kunna säkerställa kundernas förväntningar, och överträffa de!
Något som utmärker våra plagg är diskreta detaljer som man finner i varje Brilliant Cashmere plagg. När du investerar i cashmere är det något du ska kunna ha många år framöver, därför tror vi på enkelhet i vår design med en överraskande twist.

Vår produktion har vi valt att lägga i Nepal, ett av världens fattigaste länder. Vi vill bidra till världen genom att skapa arbetstillfällen för fler så att vi tillsammans bidrar till en bättre plats för alla.

Vi finns idag hos närmre 40 återförsäljare i Sverige och det känns fantastiskt att nu kunna erbjuda Brilliant Cashmere till hela Sverige!
Välkommen till en ny del i vår resa och vi har bara två ord att säga – Warning! – Addictive

Åsa & Bjarne