Vårens trender 2020 och färgerna som säkrar stilen! - Brilliant Cashmere

Modeveckorna har avlöst varandra under början av 2020. London fashionweek, Copenhagen Fashion Week, Stockholm Fashion week. Så många fantastiska modeveckor att bli inspirerade av! En trend som vi ser tydligt och absolut älskar i år är, färg!! Regnbågens alla färger har visats upp så egentligen kan du bara välja och vraka, det kan inte bli fel! Men om vi får välja ut några färger vi vill lyfta lite extra för våren 2020 så får du våra tips här.

Rosa

Finns det någon härligare färg som lyser upp tillvaron som rosa? Det finns så många fantastiska nyanser av rosa där du kan välja att ha en mer nedtonad look eller poppa med en härligt stark ceriserosa. Vår Brilliant Cashmere poncho har tre nyanser av rosa, ljus rosa, puder och stark melange rosa. För den vågiga är det helt rätt att matcha hela outfiten i samma färg, annars är det riktigt snyggt att matcha det med en mer avskalad look.

Brilliant Cashmere PonchoBrilliant Cashmere PonchoBrilliant Cashmere Poncho

Beige

Beige kan nog aldrig någonsin gå ur trend och just beige är våra absoluta storsäljare när det gäller färg. Det är så elegant, klassiskt och fräscht! Vågar man nästan påstå att beige är det nya svarta?  Med beige kan det aldrig bli fel så om det är en enda sak du ska investera i, så är det vår snygga poncho i Wheat som kommer fungera till vardags och fest! Bara släng på ett par snygga accessoarer och klackar tillsammans med en veckad kjol eller snygga jeans så är du redo för en utekväll!

Brilliant Cashmere Poncho

Gult

Ingen är gladare än oss att se gult på catwalken! Gul är vårens och sommarens trendfärg 2020! För dig som någon gång har tvekat om du verkligen kan köpa ett plagg som sticker ut, nu har du din chans! Med Brilliant Cashmere Chunky Boxy Sweater kommer blickarna att riktas mot dig och wow kommer stå skrivet på allas läppar!

Cashmere tröja

Grå

50 shades of grey är inte bara en bok! Kombinera en outfit med olika nyanser av grått, några nedtonade och några starkare och du har fått en klockren look för 2020. Elegant och stilsäkert.

Mörkgrönt

Mörkgrönt är en riktigt läcker färg som matchas bra med guldaccessoarer för att ge en riktigt exklusiv look. För mer inspiration läs mer på Lindaz blogg som har satt ihop snygga tips för hur du kan matcha Brilliant Cashmere Chunky Boxy Sweater med en grön outfit!

Vilka accessoarer är rätt för 2020?

Storleken må inte ha någon betydelse men i år är det helt rätt med stora armband! Guld, silver, trä, vilket material du än föredrar, wear it and wear it with pride! Låt armbandet sitta ovanpå ärmen om du väljer till exemepel Chunky Boxy Oversize sweater så att armbandet får synas. På catwalken visar modehusen även upp stora halsband som verkligen makes a statement. Uttryck din personlighet och visa upp den!

Till våren och sommaren finns det en självklar accessoar som ska hänga med i väskan alla dagar, solglasögonen! The 70’s is back och i år är det de stora ”granny-solglasögon” som stilsäkrar vårens look.

Vilka plagg ska du investera i 2020?

Om det är två Brilliant Cashmere plagg vi tycker du ska investera i 2020 är det

  • Den klassiska tröjan i 100% Cashmere – Chunky Boxy Oversize Sweater
  • En poncho i pastellfärg

Vill du ha vårens trend i garderoben så satsa på

  • Chunky Boxy Sweater i gult
  • Poncho i cerise

Är det något plagg du inte hittar? Kontakta oss så hjälper vi dig!